Velkommen til oppstart høst 2020!

Nå begynner det å nærme seg oppstart, og vi gleder oss til å ønske alle velkommen tilbake på trening. Det blir noe endringer i høst - se info under. Det har og skjedd noen endringer på trenersiden i løpet av sommeren. Blant annet har Sondre valgt å flytte hjem til Stavanger, og noen trenere har flyttet for å studere andre steder. Det jobbes nå aktivt med å få på plass gode og kompetente trenere i treningsgruppene, men dersom noen av dere foreldre ønsker å hjelpe til på kanten i en kortere periode mens alle bitene faller på plass, så vil vi sette utrolig stor pris på dette! Kontakt Henning Pryde

2020-08-13
lmolsen

Med koronastengte svømmehaller, har vi hatt en usikker periode siden mars. Nå ser det ut til at svømmehallene begynner å åpne, og vi får mulighet til å starte opp igjen for alle grupper. Trening starter altså opp fra uke 34. Vi gleder oss stort til få alle tilbake i bassenget igjen! Mer informasjon om oppstart blir lagt ut så snart som mulig og senest søndag 16. august. 

For de fleste treningsgruppene vil treningstider være de samme i år som i fjor, da med noen endringer for A- og B-gruppen. I tillegg vil Piraya og D-gruppen bli slått sammen til en ny gruppe, Sverdfisk, med felles trening og differensiering innad i gruppen.

Innad i A-, B-, og C-gruppen vil det komme nye grupper parallelt. De nye gruppene vil forholdsvis være en ÅM-, LÅMØ- og Medleygruppe. Gruppene vil i praksis trene samtidig og på samme sted, men gruppeinndelingen internt vil tillate trenere å individualisere ytterligere og ivareta samtlige utøveres treningsbehov. Medley-, LÅMØ- og ÅM-gruppene vil ha et treningsinnhold med fokus på nettopp konkurransene LÅMØ/ÅM, samtidig som utøvere som ikke skal til LÅMØ/ÅM kan fokusere på sin personlige utvikling i sin respektive A-, B- og C-gruppe.

Klubbpyramide.jpg

 

Kalender

Januar
MTOTFLS
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket