SusanneMoenOlsen 2020-01-16 19:52:01

Informasjon og regler

Før første kursdag

Det er viktig at alle går inn i på Tryggivann og sjekker tidspunktet for ditt kurs før oppstart. Små endringer kan forekomme. 

NB: Hvis det er 3 eller færre barn påmeldt kan deltaker bli flyttet til et annet tidspunkt/sted/dag. Dette vil en bli informert om.

 

Nødvendig utstyr

  • Hval og skilpadde: badebukse/badedrakt og badehette 

  • Fra og med Pingvin: badebukse/badedrakt, svømmebriller og badehette

Alle får utdelt en badehette av oss første kursdag så dette trenger dere ikke å ta med selv.

 

Regler i garderoben og bassenget

  1. Etter fylt 6 år må barn gå i sitt eget kjønns garderobe. Der vi har instruktør-garderober (Ågotnes, Ulveset og Sandgotna) ønsker vi at de som går i 1.klasse og oppover og som må følges bruker denne. Dette gjelder når mor skal følge sønn eller far skal følge datter. 
  2.  Alle kursdeltagere må dusje uten badetøy og med såpe før de går i bassenget. 

  3. Det er ikke tillatt å ta bilder i svømmehallen eller i garderoben.

  4. Foreldre kan komme inn å se på barna de siste 15min. av kurset, 5 ganger i året (januar, april, juni, september og desember). Ellers ber vi alle foreldre om å vente enten i garderoben eller annet egnet sted fram til leketid (5 min før kursslutt).

  5. Instruktørene har ansvar for kursdeltakerne i bassenget, mens foreldre har ansvar for dem i garderoben. Vi ber om at alle opptadeterer kontaktinformasjon på tryggivann.no slik at vi får tak i deg ved behov.

 

Tilbakemelding

Hovedinstruktørene oppdaterer delmål jevnlig på Tryggivann slik at foreldre har mulighet til å følge med på barnets progresjon. Det vil også være mulig å snakke med Hovedinstruktør om barnets progresjon. 

Læringsmål for de ulike kursene finner dere på forsiden av Tryggivann.no eller på Vestkantsvømmerne sin side.

Når ditt barn er klar for neste nivå vil han/hun bli flyttet til det rette kurset. Er dette tilfelle midt i et semester tar vi kontakt for å høre om den nye tiden passer. Dette er med forbehold at vi har plass på neste nivå.  

 

Spørsmål 

Vi ønsker at alle spørsmål skal rettes til Hovedinstruktøren ved de ulike bassengene (Hovedinstruktøren går med rød t-skjorte). 

Hovedinstruktøren for de ulike stedene og dagene finner du nedest på side trener/instruktører (kurs)

 

Månedsfakturering 

Ved påmeldt kurs vil dere få månedlig faktura. Det betyr at dere vil få tilsendt faktura for kurset i slutten av hver måned og de vil fortsette å komme til dere melder dere ut. Det vil bli fakturert 10 av 12 måneder i året. Det vil si ingen faktura i juli og august. 

Viktige datoer:

  • Frist for utmelding er den 20.hver måned til kurs@vestkantsvommerne.no. Hvis en ikke melder seg ut innen den 20. må en betale for neste måned.
  • Faktura sendes ut ca. 30 hver måned. 

Kursavgiften blir ikke refundert dersom dere av ulike årsaker velger å avslutte kurset. Angreretten på 14 dager gjelder ved første påmelding til kurs med månedsfakturering.

 
Nyheter

Vi anbefaler alle å følge Vestkantsvømmerne sin facebook side. Informasjon om nye kurs og andre aktiviteter vil bli lagt ut her: 

 
Se også: