Treningsavgift

Betale treningsavgift - klikk på riktig gruppe under her: 

Konkurransegrupper:

Treningsgrupper:

  • Treningsgruppene Masters: vår 2020

  • Masters for ansatte i VS: hele året 2020 (kun registrering. Fri treningsavgift)

OBS, OBS! Er du usikker på om du har registert medlemskap? Ta kontakt om du ikke har, eller har glemt brukernavn og passord. Viktig at der ikke lages ny bruker så lenge du er registrert tidligere.

 

Informasjon om treningsavgift
For å benytte seg av treningstibudene til Vestkantsvømmerne må treningsavgift for hver sesong registreres / betales.
Informasjon om når treningsavgift for sesongen skal registreres / betales vil bli annonsert så snart de er klare. Om ikke treningsavgift blir registrert/ betalt innen rimelig tid vil treningstilbud gå ut. Se hvordan betale treningsavgift

Treningsavgift for konkurransegruppene
Det er lagt opp til at alle kan jobbe inntil kr. 1500,- pr sesong / kr. 3000,- pr. år ved å hjelpe til med felles arbeid. Det vil si at en betaler treningsavgift ved sesongstart minus kr. 1500,- som er fratrekk for felles arbeid. Har en ikke opparbeidet nok egen arbeid / felles arbeid (dugnadspoeng inntil 10 poeng pr. sesong / 20 poeng pr. år) ved årsskiftet vil manglende beløp bli fakturert ved årsskiftet. 

Det er mulig å søke om fritak for fakturering av manglende treningsavgift / felles arbeid på særskilt vilkår. Søknad sendes til Dugnadsansvarlig, dugnad@vestkantsvommerne.no,  i start av sesongen. I søknad må det stå forklart hva som er årsak til at en ikke kan være med på felles arbeid, eller betale for resterende treningsavgift. Fritaket gjelder kun for 1 sesong (vår eller høst) og må søkes igjen for neste sesong om problemet vedvarer. Dugnadsansvarlig kan ta søknad videre til styret, spesielt ved gjentagende søknader.  

 

Medlemsavgift
I tillegg til treningsavgift kommer 
medlemsavgift, som betales inn en gang pr. år (gjelder ikke hospitanter fra kurs til Piraya, og trenere / ansatte som benytter seg av Mastertilbudet). 

Lisens for konkurransegruppene, som skal delta på aproberte stevner, kommer i tillegg/ betales en gang pr. år. (Lisens anbefalt også for alle over 12 år som en forsikring).

Prisliste alle grupper. 

Kontakt medlem@vestkantsvommerne.no om du har spørsmål. 

 

 

Kalender

Juli
MTOTFLS
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112